2 Comments

  1. Precis, Oskar Jalkevik, låt oss istället censurera sanningen om det mångkulturella samhällets baksidor! Låt inte det dumma svenska folket få reda på hur verkligheten egentligen ser ut! Det tål de ju inte.

  2. Anonym

    Tack Oskar för att du står upp emot rasismen i samhället. Rasisterna som skriver i dessa grupper förlöjligar sig själva när de föreslår att oskyldiga ska straffas. Att de dessutom riskerar att göra sig skyldiga till förtal, när de kallar folk som ännu inte är dömda för mördare, gör saken ännu mer uppenbar. Rasisterna har noll koll på hur samhället med dess demokratiska processer fungerar och på hur Sverige skulle se ut utan invandrare.

    Det är inte förvånande att Joakim Lindrot öppnar käften och häver ur sig mer idiotiska kommentarer, det är det inte första gången han gör. Spring och gråt ut hos dina vänner i SMR istället för att förpesta andra människors vardag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *