One Comment

 1. Anonym

  Jag tycker det finns ett positivt perspektiv på det här.

  Om det är förstagångsväljare man är ute efter så handlar det om människor som är mellan 18,00 och 21,99 år gamla på valdagen. Hur coolt känns det egentligen för den åldersgruppen att använda en söndag till att traska ner till Posten eller till det lokala dagiset för att fumla runt med valsedlar bakom ett skynke?

  Jag tror att arrangörerna tänkte så här: "Hmm, vart hittar vi 18-22-åringar?" och kom fram till att en av få platser där de flesta faktiskt uppehåller sig, från tid till annan, är det lokala McDonald's.

  McDonald's kundgrupp är annars just låg- och medelinkomsttagare, med basen i barnfamiljer som inte har tid att själva laga mat. Om den målgruppen lutar åt något håll så är det väl åt vänster? I framtiden kanske de kan utvidga experimentet till golfklubbar, hästpoloanläggningar och segelbåtshamnar, för att få lite balans.

  Kristian, som läser civilingenjör, tycker det är ett lovvärt initiativ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *