2 Comments

  1. Anonym

    "Ju mer konkreta förslagen blir, desto fler kommer känna sig hotade och börja bråka. Vem vill ha en ny tunnelbanedepå bredvid sin bostad?"

    De som bråkar är inte de boende utan de som vill placera tunnelbanedepån brevid bostäder. Det är synd att nästan alla samhällsplanerare tycker så illa om människor.

  2. Det finns många ställen där det inte passar att bygga en tunnelbanedepå. Det gäller att hitta den bästa möjliga eller minst dåliga. Det går att bygga så att mycket av depån kommer under jord och stör mindre, men hur man än gör stör det någon.

    På samrådet jag var på 2007 om nya tvärbanan var det inte särskilt många som var där och sa "Åhh vad trevligt med denna tvärbana" utan det var främst personer/grupper som fick sina egna intressen hotade. Det är i många fall fullt motiverat att protestera. Men man får väl ändå konstatera att dem som engagerar sig (bättre ord än bråkar) när processen kommer i ett mer konkret skede är dem som anser få sina intressen hotade?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *