3 Comments

    • Jag har också svårt att se varför sång skulle vara ett hot mot säkerheten. Men jag tror starkt på vikten av att låta polisen styra hur vi ska agera för att bevara säkerheten.

      Det jag menar är att jag punktligt kommer göra det polisen/demonstrationsvakterna säger, även om jag själv i stunden kan tycka det dom säger verkar ologiskt.

  1. Erik

    "Jag kommer vid en attack om möjligt att dra mig undan i en riktning där det verkar lugnare att vara. Ser jag en person som ser extra rädd ut kommer jag erbjuda personen mitt sällskap." Om alla hade tänkt så i söndags hade nazisterna fått hela demonstrationen på språng, och lyckats med deras attack. Det är på grund av att några valde att stå kvar som demonstrationen kunde samla sig och mota bort nazisterna ut i skogen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *